Masaj Erotic Timisoara

Unii domni intra intr-un salon de masaj erotic pentru prima data si nu stiu ce servicii sa ceara maseuzelor. Pentru o prima vizita a domnilor in salonul de masaj erotic din Timisoara, se recomanda o sedinta de masaj erotic topless, in care maseuza isi da jos numai bluza si sutienul, ramanand in lenjerie intima in partea de jos. Astfel clientii sunt familiarizati cu masajul erotic si inteleg care sunt beneficiile acestuia. Pentru domnii care frecventeaza des acest salon, maseuzele recomanda masajul erotic nud sau chiar cel in jacuzzi, cu doua maseuze pentru un plus de “condimente” in viata amoroasa.

Masajul erotic topless vs. nud – avantaje si dezavantaje

Masajul erotic topless este indicat barbatilor mai timizi, celor care abia experimenteaza masajul intr-un salon profesional, dar si celor care nu cauta nimic altceva decat relaxare. Masajul erotic topless relaxeaza toti muschii corpului, sustine eliberarea tensiunilor sexuale accumulate si ajuta domnii mai timizi sa isi recapete curajul. In plus, este o metoda terapeutica excelenta pentru cei care sufera de tulburari sexuale, de ejaculare precoce, pentru cei care nu pot mentine o erectie mai mult de cateva zeci de secunde.

Masajul erotic nud, pe de alta parte, implica interactiunea client- maseuza nud, fiind mult mai incitant, mai excitant, mai lipsit de inhibitii. Masajul erotic nud este excelent pentru clientii fideli, iar diferenta intre masajul erotic topless si cel nud este de doar cateva zeci de lei, insa si de cateva atingeri foarte fierbinti.

Indiferent de metoda de masaj erotic pe care o aleg, clientii salonului vor pleca satisfacuti de serviciile primite, se vor simti excelent in urma sedintelor nud, topless, in jacuzzi, cu una sau cu mai multe maseuze si nu au de ce sa se simta vinovati in fata partenerelor de cuplu.

Masajul erotic este una din cele mai eficiente metode de relaxare si de trezire a simturilor, de eliberare a tensiunii sexuale si, efectuat in conditii de intimitate , cu uleiuri special si lumanari parfumate, devine o metoda terapeutica excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *