Masaj Erotic Timisoara

Salon masaj Iulia
Salonul de masaj erotic Iulia va invita sa va traiti fanteziile cele mai indraznete intr-un loc incantator, elegant, sigur si discret.
Salon Iulia – Masaj Erotic | Jacuzzi | Free bar
Ne laudam cu cel mai mare salon de masaj erotic din Timisoara, avem cel mai mare numar de fete pentru toate gusturile si multe alte suprize cum ar fi jacuzzi si free bar.
Previous slide
Next slide

Despre noi - salon masaj iulia

    Locatie de lux, eleganta, discretie, atmosfera intima, curatenie si igiena. Totul este creat pentru maximul confort si pentru a-ti satisface nevoile. Sase camere decorate diferit unde eleganta se combina cu modernul, amplifica placerea si senzatiile. Salonul de masaj erotic in Timisoara Iulia va invita sa va traiti fanteziile cele mai indraznete intr-un loc incantator, elegant, sigur si discret. Amplasat in Timisoara, salonul nostru de masaj erotic va ofera o gama variata a serviciilor de masaj: masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic cu 2 fete (show erotic), masaj erotic cu jacuzzi si sampanie. 
    Masajul erotic poate fi realizat de una sau doua maseuze in acelasi timp(asa numitele patru maini). Mainile pricepute de sex feminin stiu exact ce zone ale corpului au nevoie de maxima atentie.Maseuzele noastre de la Salon Masaj Erotic Iulia folosesc in primul rand degetele pentru a va mangaia si va tachita.Apoi,odata pregatit pentru masajul erotic, maseuza va va masa cu tot corpul ei folosind sanii,abdomenul si fesele,astfel incat sa va puteti bucura de ora dvs. de masaj asa cum trebuie.Maseuzele noastre sunt in masura sa se puna in orice rol.Deci, nu va fie teama sa ne spuneti dorintele secrete iar maseuzele vor face tot posibilul sa vi le indeplineasca. Mangaierile, atingerile pline de pasiune si intelegerea aduc clientii nostrii pe culmile extazului plini de placere si emotie.Fetele noastre sunt mereu pregatite sa te faca pe tine fericit!

Salon masaj erotic Timisoara

MASAJ EROTIC TIMISOARA

Un video cat 1000 de cuvinte

Salon masaj erotic Timisoara

O experienta unica

La Salon Iulia am creat o atmosfera senzuala si erotica iar cele mai frumoase si mai talentate domnisoare va pot oferi cea mai buna experienta de masaj erotic. Fetele noastre sunt alese nu numai pentru frumusetea lor, ci si pentru angajamentul lor de a oferi servicii de calitate pentru clientii nostri. Vizitati-ne si nu veti uita niciodata experienta senzuala si relaxanta traita la salonul nostru de masaj erotic.
Dorim sa impletim arta relaxarii cu arta erotismului pentru a va lasa o amintire extrem de placuta si pentru a-ti dori sa revii.Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea, la finalul fiecarei sedinte de masaj, iti oferim posibilitatea de a ne evalua.Beneficiem de un sistem prin care selectezi numele maseuzei si iti poti exprima gradul de multumire inainte de a pleca din locatie.
De asemenea va oferim bauturi alcoolice si nonalcoolice incluse in pretul masajului,cearceafuri + slapi de unica folosinta.Salon Masaj Erotic Iulia este potrivit pentru barbati, femei si cupluri.

iti doresti ceva special?

 Iulia ofera clientilor sai atentie deplina.Punem accent pe relaxarea ta completa, astfel fiecare sedinta contine masajul de relaxare la inceput pentru ca tu sa te poti detensiona si sa te acomodezi cu atingerile fetei.Apoi urmeaza bodymasajul, masaj cu corpul fetei, cu sanii, senzual, delicat, incitant.Este o adevarata “tortura”, toti stimulii tai vor reactiona. La final, prin tehnicile masajului ( fara exceptii) , fata te va aduce pe culmile placerii, vei avea parte de finalizare, de relaxare completa. Corpul,mintea si starea ta vor fii complet diferite. Iti vei multumi singur pentru ca ai ales sa iti oferi o asemenea experienta, alta decat sexul mecanic. In asta consta masajul erotic la nivel de arta. Nu exista nici o posibila combinatie mai buna sau mai intensa. Astfel ca, daca nu ai fost la noi, nu are rost sa spui ca ai incercat masajul erotic.

salon masaj erotic timisoara

Masaj erotic Iulia

Pasiune

Cu siguranta maseuzele noastre iti voi oferii o atentie deosebita.

Dedicatie

Maseuzele noastre sunt atent selectionate pentru ca tu sa te simti cat mai bine si mai natural in timpul masajului erotic.

Intimitate

Salon Iulia are grija de clientii sai, iar pastrarea confidentialitatii tale este o prioritate pentru noi.

Frumusete

Fetele noastre sunt pentru totate gusturile, pentru ca sunt selectionate cu grija de catre noi in functie de cerintele clientilor pe parcursul aniilor de experienta.

Locatia noastra

MASAJ EROTIC TIMISOARA