Masaj Erotic Timisoara

Masaj erotic – Preturi
Exploreaza tipurile noastre de masaj erotic create special pentru dorintele tale, cu siguranta unul dintre acestea iti va face cu ochiul.
Masaj erotic – Preturi
NOU! Pentru doamne, domnisoare sau cupluri interesate de a-si explora propria sexualitate, oferim posibilitatea unui masaj erotic cu un maseur (barbat). Este necesara o programare in prealabil.
Previous slide
Next slide

Masaj Erotic Topless

200 RON | 45 min
Salon masaj erotic Timisoara

Simte pasiunea la maxim printr-un masaj erotic oferit intr-o atmosfera intima, pasionala si plina de senzualitate, Masajul erotic topless este un excelent stimulent sexual care iti intensifica libidoul, sporeste lascivitatea, trairile erotice si amorul fizic. Vei fii rasfatat cu arome fine si afrodisiace, foarte placute si incitante,, iar trupul tau se va relaxa datorita unui masaj erotic realizat de mainile tandre al uneia dintre fetele noastre.

Masaj Erotic Nud

250 RON | 60 min
masaj_erotic_timisoara_

Simte placerea si extazul masajului erotic nud. Vei trece prin toate senzatiile pe care le visezi : preludiu romantic si atingeri erotice pe tot trupul. Vei trai o senzatie de libertate si relazare deplina ce te vor ajuta sa te deconectezi. Maseuzele noastre vor avea grija sa fii rasfatat si sa te deconectezi total. Arome fine iti vor invada simturile si te vor aduce pe culmile extazului. Ai incredere in mainiile maseuzelor noastre care vor aduce relaxare intregului tau corp.Ele vor avea grija de tine de la inceput pana la sfarsit.In timpul masajului ai ocazia sa te incarci cu energie noua, ascultand o muzica linistitoare precum si lumina romantica a lumanarilor.

Masaj Erotic nuru

300 RON | 60 min
masaj erotic timisoara

In timpul unei sedinte, se foloseste un gel Nuru, special, deosebit de alunecos, care ofera senzatii diferite, este mai multa apropiere,iar masajul este facut cu tot corpul fetei.

Masaj Erotic cu jacuzzi si sampanie

400 RON | 80 min
masaj_erotic_timisoara_

In timpul petrecut la Jacuzzi, veti avea parte de momente de relaxare totala si o noua placere a simturilor, pe care, daca nu ne-ati mai vizitat pana acum, cu siguranta nu ati mai simtit-o.

Masaj Erotic cu 2 Fete ( show erotic)

400 RON | 60 min
Salon masaj erotic Timisoara

Provocarea fiorilor de placere asupra intregului corp este principala caracteristica a masajului erotic. Imagineaza-ti cum e sa ai parte de toata atentia a doua dintre fetele noastre simultan. Dublu placere ! Vei fii purtat pe valuri de placere, extaz si relaxare.

Masaj Erotic dominant (cu jucarii)

350 RON | 60 min
masaj_erotic_timisoara_

Daca esti un fan al femeilor dominante,vei iubi masajul erotic cu o dominatoare. Maseuzele noastre sunt in masura sa se pune in orice rol. Deci, nu va fie teama sa ne spuneti dorintele secrete iar maseuzele vor face tot posibilul sa vi le indeplineasca. Maseuza te va lega, biciui, penetra, etc. Dam viata fanteziilor voastre.

Masaj Erotic pentru cupluri (2 fete)

400 RON | 60 min
Salon masaj erotic Timisoara

Vrei sa aduci ceva nou in relatia ta?Vreti sa va distrati impreuna?
Masajul erotic pentru cuplu imbunatateste relatia,sporeste gradul de incredere si nivelul de intimitate.Deasemenea este o oportunitate pentru a elimina plictiseala si monotonia.

Masaj erotic pentru doamne sau domnisoare

250 RON | 60 min
masaj_erotic_timisoara_

Invitam femeile sa indrazneasca sa viziteze mai des salonul de masaj erotic Iulia, unde isi pot descoperi senzualitatea prin senzatii, atingeri, interactiuni energetice selective. Este foarte important pentru o femeie sa obtina stari orgasmice pentru a fi fericita.Valoarea unei femei nu este data doar de frumusetea exterioara ci si de felul cum gandeste, vorbeste, simte, emana. Pentru ca o femeie sa obtina aceasta frumusete interioara, ea are nevoie sa devina constienta de comoara care zace în interiorul ei: energia sexuala, energia vietii.

Masaj Erotic cu 2 fete + jacuzzi + sampanie

700 RON | 80 min
masaj_erotic_timisoara_

Acest tip de masaj iti va oferii o relaxare totala si extaz, acompaniat in Jacuzzi de 2 maseuze alese de tine si sampanie, cu siguranta va fi o experienta unica care ai vrea sa se repete iar si iar.

O SURPRIZA CU ADEVARAT SPECIALA!

Gift card masaj erotic

Salon Masaj Iulia are grija de clientii sai si nu numai, ofera clipe de relaxare maxima oricarei persoana draga tie. Cu siguranta gift card-ul nostru va fi un cadou diferit, unic si mult apreciat.

Gift Card salon masaj erotic Timisoara

Intrebari frecvente

Nu neaparat, dar programarea te asigura ca nu astepti.

Da, prin tehnici de masaj erotic, prin atingeri, fara nici un fel de relatii sexuale.

Pozele sunt 100% reale si ne apartin in totalitate.

Da. La cerere se pot organiza petreceri private cu o programare in prealabil.