Ce inseamna masaj tantric si cum se realizeaza in salonul nostru!

Ce inseamna masaj tantric si cum se realizeaza in salonul nostru!

Pentru ca stim ca exista mai multe fantezii in jurul tantrismului si, mai exact, in ceea ce priveste masajul tantric, am decis ca azi sa va oferim informatii care sa va ajute sa aflati mai multe despre acesta – de fapt, azi vom vorbi despre masajul tantric.

Prin urmare, ce este masajul tantric?

Daca faceti parte din categoria celor care considerati ca masajul tantric este un masaj erotic, va indepartati de ceea ce inseamna, de fapt, acest tip de masaj. Practic, „masaj erotic tantric” nu este o formulare corecta. Masajul tantric efectuat cu un maseur nu este un masaj erotic. V-am surprins? Poate ca pe unii dintre voi, da!

Forma straveche de masaj si o modalitate excelenta pentru un preludiu, benefic, asadar, pentru parteneri, insa si pentru cei singuri, masajul tantric nu implica relatii intime si are un substrat cu mult mai profund decat cel erotic.

Beneficiile masajului tantric

Desi sexul este o parte importanta a tantrismului (prima chakra, centrul energetic, fiind localizata in zona perineului), in masajul tantric nu este vorba despre masturbare, acesta fiind un masaj care se concentreaza pe intregul corp.

Masajul tantric este, de fapt, despre a deveni constient de corpul tau, de toate partile sale, pentru a te reconecta cu momentul prezent. Pentru maseuza, tantrismul este un mod de dezvoltare personala si autocunoastere. Masajul tantric va poate ajuta, de asemenea, sa invatati sa respirati din nou.

Important este sa retineti ca scopul masajului tantric nu este acela de a demonstra cum se face sex dupa trei mangaieri. Este vorba mai degraba despre trezirea celor cinci simturi, de redescoperirea corpului partenerului si a propriului corp.

Masaj tantric si Ayurveda

Un masaj tantric poate fi foarte bine inspirat din Ayurveda. Masajul ayurvedic, derivat din medicina traditionala indiana, isi propune sa ne calmeze corpul si mintea. Este o metoda de relaxare si bunastare. Prin aceasta practica, ne pastram tineretea si ne reinnoim energia. In ambele cazuri, trezirea celor cinci simturi se afla in centrul procesului. Ca si in cazul unui masaj Ayurveda, trebuie sa se creeze o atmosfera propice relaxarii, care va aduce beneficii si care va consolida energia sexuala!

Filosofia masajului tantric

Principiul acestui masaj este vechi de secole. Un ritual predat de tantre, texte sacre ezoterice care au dat nastere uneia dintre formele religiei hinduse, masajul tantric va permite sa va cunoasteti si sa va imblanziti mai bine corpul. Dincolo de masaj in sine, implica o intreaga ceremonie si elemente preliminarii care sporesc placerea.

Cum are loc un masaj tantric?

In cadrul salonului nostru, Masaj-Iulia.ro, masajul tantric se realizeaza tinandu-se cont de urmatoarele:

  • clientii sunt goi;
  • maseuzele utilizeaza un ulei de masaj cu un parfum discret (un miros mult prea pregnant poate fi deranjant) si lumanari pentru o atmosfera confortabila;
  • se asculta o muzica linistitoare;
  • maseuzele noastre ating fin clientii, lasandu-si mainile sa curga pe tot corpul acestora, alternand presiuni, atingeri, framantare. Se vor juca cu zonele erogene – fara a ajunge pana la masturbare. Miscarile sunt invaluitoare, presiunile mai mult sau mai putin usoare.