Arta masajului tantric
masaj-erotic-timisoara-salon-iulia

Arta masajului tantric

Grijile de zi cu zi par sa se rostogolesca precum un bulgare de zapada, intr-un prezent in care rareori iti mai gasesti timp pentru propria persoana. Recomandat este ca din cand in cand sa alegi sa pui pauza cotidianului care aproape ca te ,,inghite” si sa te bucuri de momente de relaxare, datorita carora sa iti incarci bateriile.

Ai auzit de arta masajului tantric? Poate ca este momentul sa incerci ceva nou si sa iti aduci aminte cat de important este echilibrul intre fizic si psihic pentru a putea continua sa te ocupi de lucrurile care conteaza pentru tine!

Termenul ,,tantra”

Pentru inceput, trebuie sa stii ca termenul ,,tantra” dateaza inca de acum mai bine de 6000 de ani, fiind originar din India. Este vorba despre un concept care imbina elementele ce tin de santate, credinta, spiritualitate, medicina ajurvedica si yoga. Din punct de vedere al semnificatiei sale, cuvantul in sine inseamna ,,conexiune”, ,,uniune” sau ,,legatura”. Masajul tantra a aparut din dorinta oamenilor de a se relaxa si de a se destinde intr-o atmosfera incredibila, de care meriti si tu sa te bucuri!

Activarea senzatiilor fizice si psihice

Atunci cand apelezi la specialisti in domeniul masajului tantra ai capacitatea de a lasa rutina in urma si de a incerca o experienta cu totul inedita. Este vorba despre deschiderea cananelor, a meridianelor si a centrilor energetici din corpul tau, pe care multa vreme le-ai ignorat. Cu ajutorul atingerilor corecte din partea maseurilor iti vei aduce aminte de senzatii pe care nu le-ai incercat de prea mult timp, dar care te fac sa vibrezi si sa iti regasesti centrul energetic!

Arta masajului tantric pentru tot corpul

Arta masajului tantric are ca scop stimularea intregului corp si nu doar a partilor erogene, asa cum cred foarte multi oameni. Daca incerci un astfel de masaj de relaxare cel putin o data, iti vei dori sa revii la salon ori de cate ori ai ocazia, pentru ca de fiecare data te vei simti eliberat de tensiune si, in acelasi timp iti vei pune sangele in miscare intr-un mod eficient. Nu ignora semnele pe care ti le transmite corpul: ai grija de tine si lasa-te pe mana unor specialisti in domeniu!

Sedintele constante de masaj tantric sau de masaj erotic oferite de Masaj-Iulia.ro iti ofera sansa de a capata o noua viziune asupra tuturor lucrurilor pe care le intreprinzi, atat din punct de vedere material, cat si psihic si emotional!