Masaj Erotic Timisoara

La un moment dat în viață, oricine se poate confrunta cu scăderea libidoului și a energiei sexuale. Cauzele acestor probleme pot fi multiple: stresul, depresia, oboseală generală, modificările hormonale, precum și luarea anumitor medicamente pot duce la o scădere temporară a dorinței și libidoului. Pentru a intensifica starea de bine poți folosi uleiuri esențiale care ajută cu blândețe. Și chiar dacă uleiurile esențiale îți pot crește libidoul, dragostea și buna dispoziție rămân cele mai bune afrodisiace!

Uleiuri esențiale afrodisiace

În cele ce urmează îţi oferim o listă care include unele dintre cele mai bune uleiuri afrodisiace, pe care le poţi incerca:

 • ulei esențial din lemn de Siam: foarte util pentru astenie sexuală masculină;
 • ulei esențial de scorțișoară: astenie, impotență;
 • ulei esențial de coriandru: tonic cerebral;
 • ulei esențial de Damiana: revigorant, stimulator, oxigenant al organelor genitale. Această plantă este considerată un afrodisiac natural şi este cunoscută în Mexic ca „poțiune de dragoste” . Ajută la oxigenarea organelor genitale la nivel fizic și la stimularea ambelor sexe. Foarte aromat și puternic, una sau două picături din acest ulei esențial sunt suficiente pentru o baie sau pentru un masaj;
 • ulei esențial de ghimbir: oboseală sexuală, impotență;
 • ulei esențial de cuișoare: astenie intelectuală și sexuală;
 • ulei esențial de iasomie: puternic antidepresiv, luptă împotriva frigidității;
 • ulei esențial de patchouli: stimulator, revigorant;
 • ulei esențial de piper negru: astenie sexuală;
 • ulei esențial de trandafir: astenie sexuală. Este cunoscut ca fiind uleiul iubirii și al sufletului, are și proprietăți tonifiante și stimulatoare;

Ce uleiuri esențiale să folosești pentru a stimula dorința sexuală la bărbati?

Stresul la locul de muncă, oboseala, problemele personale, niveluri scăzute de testosteron – toți aceştia sunt factori care pot afecta dorința sexuală la bărbați. În acest caz, uleiurile de ghimbir, piper negru sau uleiul esențial de Damiana se pot dovedi a fi deosebit de utile.

 • uleiul esențial de Damiana funcționează emoțional și fizic. Aduce mai multă energie organelor genitale. Poate avea efecte pozitive asupra problemelor de erecție la bărbați;
 • ghimbirul este cunoscut de secole pentru efectele sale afrodisiace. Este perfect în cazurile de pierdere a erecţiei şi oboseala sexuală masculină;
 • uleiul esențial de piper negru este adesea folosit în compoziția parfumurilor bărbătești datorită mirosului său cald și picant. Folosit în masajul spatelui încălzeşte corpul şi aduce confort psihic. Energizează și stimulează circulația sângelui și poate stimula vigoarea masculină în situații de impotență.

Ce uleiuri esențiale să folosești pentru a stimula dorința sexuală la femei?

Unele uleiuri esențiale pot avea efecte pozitive semnificative asupra libidoului feminin afectat de surmenaj, oboseală, modificări hormonale, administrarea pilulei, depresie etc. Uleiul esențial de Damiana, un puternic tonic nervos și afrodisiac, poate ajuta femeile să-și recapete energia și interesul sexual și să atingă punctul culminant mai repede. Este un ulei esențial potrivit pentru femei deoarece ajută și la armonizarea menstruației și menopauzei, la combaterea bufeurilor, la reglarea hipotiroidismului etc.

Uleiurile esențiale de Ylang-Ylang, ghimbir, trandafir, dar și uleiul esențial de Neroli extras din flori de portocal amar, care are efect calmant și combate atacurile de anxietate, redau încrederea în sine. În difuzia atmosferică sau folosite pentru masaj, vor ajuta la crearea unei atmosfere calde și vor alunga gândurile negative care dăunează libidoului.

Uleiul esențial de coriandru, folosit cândva ca unul dintre ingredientele poțiunilor de dragoste, este perfect și pentru frigiditatea feminină.

Toate aceste uleiuri determină ca persoanele care le folosesc să bifeze un mare plus la capitolul sexualitate! Un masaj erotic la salon Iulia, salon de masaj erotic din Timisoara, într-un cadru îmbietor și parfumat unde se folosesc diverse uleiuri, poate fi soluția pentru a combate un libidou scăzut și o lipsă de energie sexuală, despre care vorbeam anterior.

Poți folosi acasă, împreună cu partenerul, unul dintre uleiurile despre care s-a vorbit în articol. Pentru o experiență și mai specială, poți alege un masaj relaxant oferit de maseuzele noastre, care știu exact cum să combine uleiurile cu mișcări care să te detensioneze, astfel încât să te învăluie cu arome și senzații de plăcere intensă!