Uleiuri afrodisiace pe care ar trebui să le încerci pentru a beneficia de stări de beatitudine

Uleiuri afrodisiace pe care ar trebui să le încerci pentru a beneficia de stări de beatitudine

Uleiurile afrodisiace sunt cele care ajută la trezirea dorinței sexuale. În ultimii ani au devenit populare, deoarece ajută cuplurile să se bucure de relații sexuale mai plăcute. Folosirea acestor produse, fie că sunt aplicate pe piele, fie că sunt folosite în aromoterapie, stimulează plăcerea olfactivă și îmbunătățește starea de spirit pentru momentul intimității. În plus, unele sunt utile pentru îmbunătățirea circulației, hidratarea pielii și eliberarea tensiunilor, aspecte care pot interfera și cu calitatea sexului.

Astfel de uleiuri sunt foarte utile în timpul unui masajerotic, motiv pentru care le utilizăm şi în salonul nostruMasaj Iulia. În acest articol ne-am propus să vorbim despre unele dintre cele mai bune asemenea uleiuri, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ezitați să le încercați cu partenerii.

Uleiuri afrodisiace pe care vei dori să le încerci și în timpul unui masaj sexual

Folosirea uleiurilor esențiale în intimitate nu este un subiect nou. De fapt, timp de mulți ani au fost folosite ca stimulente pentru a face ca întâlnirile să fie mai plăcute. Cum se explică acest lucru? În primul rând, aromele lor determină ca atmosfera să fie mai relaxantă și mai erotică. Mirosul emanat de astfel de uleiuri se conectează cu cele mai sensibile părți ale corpului, deoarece, sistemul olfactiv este o poartă de acces către sistemul limbic, adică centrul emoțiilor.

Pe de altă parte, unele studii evidențiază faptul că mai multe tipuri de uleiuri esențiale pot avea proprietăți afrodiziace atunci când sunt inhalate înainte sau în timpul relațiilor intime. În special, acestea pot ajuta la stimularea erecției la bărbați și a orgasmului la femei.

5 tipuri de uleiuri esențiale recomandat de utilizat în masajul erotic

1. Ulei esențial de trandafir

Mirosul subtil al uleiului esențial de trandafir este asociat cu romantismul în timpul sexului. Poate fi util pentru creșterea libidoului la femei, în plus, ajută la reducerea anxietății și a depresiei. Ultimele două tulburări sunt legate de scăderea libidoului, precum și de probleme în viața de cuplu. Prin urmare, utilizarea acestui ulei poate fi un bun ajutor terapeutic.

2. Ulei esențial de lavandă

Datorită aromei sale deosebite, uleiul esențial de lavandă este un produs relaxant și revitalizant care poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit înainte și în timpul actului sexual. Este ideal pentru reducerea stresului și îmbunătățirea dorinței sexuale. Printre altele, utilizarea sa în aromaterapie combate depresia și îmbunătățește calitatea somnului.

3. Ulei esențial de iasomie

Iasomia este unul dintre cele mai populare uleiuri afrodisiace. În cultura populară, i s-au atribuit proprietăți de creștere a dorinței sexuale și, de fapt, a fost folosită la fabricarea parfumurilor sexuale. Uleiul său esențial are o aromă care seduce și relaxează, permițând întâlniri intime romantice și pasionale. În plus, acest ulei în aromaterapie ajută la ameliorarea depresiei și la îmbunătățirea stării de spirit.

4. Ulei esențial de nucșoară

Deși nu este la fel de cunoscut ca și cele anterioare, uleiul esențial de nucșoară a devenit popular ca aliat pentru îmbunătățirea libidoului feminin și reducerea unor probleme sexuale masculine. Acesta conține o substanță cunoscută sub numele de miristicină, care îi conferă proprietăți de stimulent sexual.

5. Ulei esențial de ghimbir

Un ulei care nu este foarte comun când vine vorba despre dorința sexuală este uleiul de ghimbir. În ciuda acestui fapt, se crede că aroma sa relaxantă ajută la calmarea corpului și a minții înainte și în timpul actului sexual.

În concluzie, pielea are un număr mare de terminații nervoase care pot fi stimulate pentru a genera o mare senzație de plăcere. Uleiurile esențiale pot fi aplicate direct pe piele prin masaje corporale sau pe puncte specifice pentru a acționa ca un parfum excitant. Pentru a le utiliza în siguranță, este necesar să amestecați esențele cu un ulei purtător pentru a evita iritarea pielii. De asemenea, acestea nu trebuie aplicate niciodată pe organele genitale sau pe zonele foarte sensibile din apropierea ochilor, nasului sau gurii.