Ponturi sigure pentru stimularea sexualităţii

Ponturi sigure pentru stimularea sexualităţii

Oboseala, stresul, depresia, schimbările hormonale dar şi rutina, sunt factori care indiferent de vârstă pot altera viaţa sexuală şi armonia relaţiilor. Cu toate acestea, soluții există. Uleiurile sau gelurile de masaj, accesoriile intime/ jucăriile sexuale, suplimentele alimentare afrodisiace şi, nu în ultimul rând, masajul erotic te pot ajuta să te bucuri din nou de trăiri intense.

Uleiuri și geluri de masaj, formidabile stimulente sexuale

Uleiurile și gelurile de masaj sunt folosite pentru masajul senzual, favorizând relaxarea corpului şi, implicit, trezirea simțurilor. Conțin adesea note senzuale și afrodisiace, precum ylang-ylang, și au texturi foarte moi și plăcute pentru a facilita masajul. Acesta este motivul pentru care şi noi le utilizăm în salonul nostru de masaj erotic Iulia.

Pentru și mai multă plăcere, unele mărci specializate în produse adresate sexualităţii au dezvoltat și geluri de masaj comestibile cu arome gourmet: căpșuni, vată de zahăr etc. Toate aceste geluri au o textură pe bază de apă care nu se lipește şi nu pătează. Unele sunt compatibile cu prezervativele și pot fi folosite și ca lubrifianți. În sfârșit, există și geluri de masaj cu efect de încălzire care cresc stimularea și libidoul.

Accesorii intime/ jucării sexuale care îţi favorizează viaţa amoroasă

Există, de asemenea, o gamă de accesorii intime şi jucării sexuale care facilitează actul sexual atunci când funcția erectilă devine complicată sau mai puțin satisfăcătoare, sau în caz de probleme vaginale. Un inel de erecție poate fi plasat la baza penisului înainte de actul sexual. Acest dispozitiv are scopul de a îmbunătăți rigiditatea penisului și de a crește durata erecției. O pompă de erecție, pe de altă parte, stimulează chiar înainte de actul sexual. Induce un flux sanguin favorabil erecției.

Femeile, pe de altă parte, pot folosi dilatatoarele vaginale, dispozitive intime care favorizează dilatarea treptată a vaginului pentru a face actul sexual mai puțin dureros și pentru a facilita penetrarea. Pe piaţa de profil sunt disponibile și inele vibratoare cu o autonomie de aproximativ 30 de minute și de multe ori cu viteze diferite care pot fi activate sau dezactivate în orice moment, pentru a spori plăcerea.

Suplimente alimentare care stimulează erecția și libidoul

Suplimentele alimentare optime pentru stimulare sexuală sunt destinate bărbaților și femeilor, deopotrivă. Sunt fabricate în mare parte din plante recunoscute ca afrodisiace și din vitamine. Acestea pot avea diferite acțiuni, cum ar fi creșterea libidoului, rezistența sexuală, îmbunătățirea performanței sexuale și fizice. Alte suplimente alimentare pot îmbunătăți erecția și întârzia ejacularea, ceea ce contribuie la un act amoros mai intens și mai lung.

Aceste suplimente alimentare există sub diferite forme: tablete, capsule, soluții orale sau pulberi. Oricare ar fi forma acestor suplimente alimentare, plantele selectate care le compun le permit să aibă proprietăţi şi efecte pozitive asupra vitalităţii sexuale şi a libidoului. Iată câteva exemple:

  • ghimbirul și ginsengul sunt cunoscute a fi potențatoare sexuale foarte bune;
  • maca este supranumită „Viagra din Peru”, fiind un tonic general, precum și un afrodisiac natural care poate fi potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați;
  • revitalizant şi bogat în antioxidanţi în mod natural, şofranul este şi un foarte bun afrodisiac şi stimulent sexual. Creşte vitalitatea sexuală şi energia disponibilă în organism prin stimularea glandelor suprarenale şi sexuale.

În concluzie, toate stimulentele sexuale menționate anterior ajută la restabilirea vitalității sexuale. În plus, masajul senzual pe care îl pot oferi maseuzele noastre poate fi un sprijin important pentru o viaţă sexuală activă.