Masajul tantric ofera momente magice

Masajul tantric ofera momente magice

Dupa cum sugereaza si numele, masajul tantric este unul dintre ritualurile predate in tantre, carti sacre ezoterice, care au dus la una dintre formele hinduismului. Este influentat de traditiile stravechi ale indienilor si chinezilor. In cadrul salonului nostru va invitam la o aventura a trupului si a sufletului care opreste timpul in loc si care va cufunda in intimitatea unui vis. Intr-un cadru original si cald, acompaniati de o muzica sublima si mirosuri care emana erotism, veti constata cum mainile experte ale maseuzelor noastre va vor ajuta sa traiti un vis.

In salonul erotic Iulia veti experimenta un moment exceptional de relaxare, senzualitate si placere, simtind doar magia momentului prezent. Veti descoperi un concept unic si autentic care va ofera o experienta de neuitat intr-o atmosfera primitoare si rafinata. Un masaj senzual de inalta calitate si infinit de dulce! Si, toate acestea, va vor ajuta sa constientizati mai bine toate partile corpului.

Maseuzele noastre profesioniste, blande si feminine, cu forme armonioase, fac totul pentru a va relaxa si amplifica senzualitatea intr-un mod controlat. Acestea va vor trezi fara echivoc senzualitatea naturala a corpului, sursa placerii, desigur, dar si a vitalitatii. Veti experimenta cum voluptatea si senzualitatea va ofera momente in afara timpului, iesite din comun.

Sedintele noastre de masaj sunt unice si personalizate pentru fiecare dintre voi. Prin urmare, indrazniti sa traiti cu noi o experienta unica care sa va inunde sufletele cu starea suprema de bine!

Ce are deosebit masajul erotic la Masaj-Iulia.ro?

In salonul nostru, masajul erotic este practicat cu pricepere, dar mai presus de toate este un moment deosebit si unic de intimitate care poate fi pregatit si asigurat foarte simplu:

  • atmosfera – in primul rand, pregatim cadrul in care va oferim experienta unui masaj erotic memorabil: lumina difuza, lumanari parfumate, muzica potrivita. Alegem sa folosim uleiuri potrivite gusturilor voastre;
  • practicam tehnica potrivita in functie de clientii nostri. Scopul nostru este de a oferi placere la superlativ. Pentru a face acest lucru, incepem, in general, cu o anumita moliciune in miscari, combinand mangaieri si miscari ample pe tot corpul. Degetele calatoresc apoi pe cele mai musculare zone, relaxand zonele cu contracturi. Si, foarte important, utilizam tehnica de framantare pentru a elimina stresul si anxietatea;
  • nu neglijam nicio parte a corpului – fata, gat, umeri, maini, spate, fese, coapse si picioare. Cand simtim ca persoana pe care o masam este complet relaxata, trecem la cele mai sensibile zone pentru a starni dorinta. Pe scurt, un masaj erotic incepe si se termina cu mangaieri.

In practica, masajul erotic, atat de senzual, invaluitor, cat si energizant, consta din miscari mari care fac conexiuni intre toate partile corpului si ating cele 7 chakre (sau puncte de energie).

Va asteptam in cadrul salonului Iulia pentru o experienta in care veti descoperi ce inseamna sa va simtiti cu adevarat deosebit!