Masajul erotic – redescoperirea laturii pasionale

Masajul erotic – redescoperirea laturii pasionale

Masajul erotic te incita? Numai gandul de a fi mangaiat de o femeie cu sanii, cu fesele, cu abdomenul sau cu degetele iti creeaza o stare de bine si de excitare completa? Cu siguranta trebuie sa stii ca masajul erotic reprezinta cea mai buna modalitate de stimulare a senzualitatii, de redescoperire a laturii pasionale si erotice, de imbunatatire a vietii si a performantelor sexuale. Masajul erotic presupune folosirea mainilor si a corpului pentru a stimula simtul tactil al clientului sau al partenerului.

Istoria masajului erotic este extrem de lunga, acest tip de atingere fiind larg raspandit in culturi rasaritene, in India si in China cu peste 2000 de ani in urma, iar in ziua de azi acesta este un tip de masaj foarte sensual cu o latura ce vizeaza apropierea fizica.

Ce efecte are masajul erotic?

Masajul senzual poate fi nud, topless, in jacuzzi, cu o maseuza dominatoare, poate fi realizat intr-un salon de masaj erotic cum ar fi Masaj-Iulia.ro sau la hotel, indiferent de modul si de locatia acestuia, efectele si senzatiile sunt foarte intense.

Maseuzele pot folosi si accesorii de matase sau de catifea ce au rolul de a stimula celulele senzitive de la nivelul pielii si mai multe tehnici pentru a calma si a relaxa corpul. Masajul erotic nu numai ca este senzual, ci este si sanatos, iar efectele sale asupra corpului sunt pozitive, atat din punct de vedere al relaxarii resimtite, cat si al imbunatatirii starii de sanatate.

Masajul erotic reduce nivelul de stres, elimina problemele de potenta, este excelent pentru reducerea nivelului de cortizol, pentru cresterea nivelului oxitocinei si pentru senzatii extrem de placute. Cu siguranta nu stiai faptul ca masajul erotic nu este o metoda de inselare a partenerei, aduce beneficii pentru sanatate si este o adevarata terapie pentru suflet, un remediu antistres si un mod ideal de a indeplini unele fantezii fara a insela partenera si fara a calca stramb.

Timpul petrecut intr-un salon erotic de lux reprezinta un timp de calitate, elimina oboseala, depresiile cauzate de deceptiile in dragoste si de presiunea timpului, de neintelegerile cu partenera sau partenerul de cuplu si reprezinta o modalitate de a incerca ceva nou, de a incerca placerea erotica.

In calitate de client te vei simti fantastic atat in timpul masajului, cat si o buna perioada dupa acesta.