Masaj Erotic Timisoara

 Masajul erotic este o forma de relaxare la care oamenii apeleaza pentru a-si stimula circulatia sangelui, muschii dar poate fi si o terapie pentru stimularea la nivel sexual. De la o simpla sedinta de masaj erotic pana la vizite regulata la un salon de masaj erotic in Timisoara, nu este decat un pas. Odata ce clientii experimenteaza doza de rasfat pe care le-o ofera specialistele in masaj erotic, odata ce vad cat de bine se simt atat din punct de vedere fizic cat si mental, cu siguranta vor realiza ca vizite regulate la salon se va dovedi benefica pentru starea generala de bine. Tehnica masajului ascunde insa o istorie foarte bogata si fascinanta si inca din Antichitate este prezenta in filele scrise sau nescrise ale omenirii.

Lucruri interesante despre masajul erotic in istorie

Masajul reprezinta tehnica de relaxare si stimulare a tesuturilor moi prin utilizarea mainilor. Aceasta notiune este folosita pentru prima data cu intelesul pe care oamenii il cunosc astazi, in secolul 19, insa cele mai vechi informatii dateaza din anul 1800 i.Hr., ceea ce confirma faptul ca oamenii au simtit nevoia de relaxare din cele mai vechi timpuri. Masajul a fost corelat la un moment dat cu folosirea unor plante medicinale, acesta luand forma de masaj terapeutic dar si cu diferite uleiuri, acesta luand forma unui masaj de relaxare.

Parintele medicinei, Hipocrat, incerca sa le explice medicilor ca ar trebui sa stapaneasca foarte bine tehnicile terapeutice de masaj pentru a rezolva in profunzime problemele pacientilor. Masajul modern a fost introdus in instorie in anul 1813 de catre suedezul Pehr Heinrick Ling, urmand ca de la inceputul secolului XX oameni de toate categoriile sociale sa isi manifeste dorinta si interesul pentru imbunatatirea starii generale de sanatate prin intermediul masajului.

Acum, exista o noua si foarte incitanta forma de masaj – masajul erotic. Acesta are consecinte benefice asupra sexualitatii si relatiei de cuplu si poate fi practicat acasa sau in cadrul unui salon cu personal specializat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *