Masaj Erotic Timisoara

Comparativ cu zilele noastre, in trecut masajul erotic era un subiect tabu, insa acest lucru nu i-a oprit pe oameni sa se bucure de efectele sale benefice inca din cele mai vechi timpuri.

Cel mai probabil, intr-o forma sau alta, masajul erotic este prezent in viata noastra inca din vremea lui Homo erectus – „omul ridicat”, precursor al oamenilor moderni. Practic, cu totii am experimentat momente de tresarire atunci cand am fost imbratisati de partenerul de viata, fara nicio intentie de a initia actul sexual. Ce poate insemna aceasta tresarire, reactia la o atingere, daca nu originea masajului erotic?

Tratament impotriva isteriei

Masajul erotic in sine isi are inceputurile in Europa, in timpul Epocii Victoriene. In aceasta perioada, cunostintele medicale nu erau foarte avansate, iar unele idei promovate de comunitatea medicala a vremurilor starnesc, cu siguranta, rasul.

Una dintre aceste idei se refera la „isteria feminina”, o afectiune care pare sa cuprinda orice trasatura psihica sau fizica a unei femei, considerata nepotrivita la acea vreme. Principalul simptom al isteriei era considerat libidoul foarte crescut. Cumva, medicii au ajuns la concluzia ca solutia pentru un libido crescut si, implicit, metoda de vindecare a pacientelor care sufera de „isterie feminina” este atingerea orgasmului.

Atunci cand femeile erau diagnosticate cu isterie, cel mai popular tratament, aplicat de catre un medic sau de catre o moasa, era stimularea organelor genitale pana cand femeia ajungea la orgasm, procedura numita „paroxism isteric”. Ideea din spatele acestui tratament era faptul ca paroxismul poate elibera energia negativa acumulata care cauza isteria.

Relaxarea suprema

De-a lungul timpului, inca de la inceputurile ciudate ale masajului erotic, acesta a cunoscut multe transformari si a trecut prin stadii diferite de acceptare sociala.

Astazi, masajul erotic este vazut la scara larga precum o metoda de relaxare, o experienta menita sa ii poarte pe culmile placerii pe cei care sunt suficient de curajosi incat sa se bucure de ea. Atat barbatii, cat si femeile, au puncte ale placerii localizate pe intreg corpul. Atingerea acestor puncte in felul potrivit in timpul unui masaj erotic senzual, nu poate decat sa ofere momente de eliberare a stresului.

Chiar daca in trecut masajul erotic era privit intr-un mod diferit fata de cum este vazut in epoca moderna, ideea de baza din spatele acestei practici ramane aceeasi: eliberarea stresului si a tensiunii, pastrarea calmului si a starii de relaxare, dar si ameliorarea unor probleme de sanatate.

Daca sunteti in Timisoara si doriti sa aveti parte de momete magice in cadrul salonului de masaj erotic Iulia nu ezitati sa va faceti o programare la numarul de telefon afisat pe site.