Masaj Erotic Timisoara

De cele mai multe ori, oamenii au pasiuni ascunse pe care nu le pot exprima oricui, nici macar partenerului sau partenerei de cuplu. Sunt, spre exemplu, barbati care prefera sa fie dominati, nu sa domine, domni care au fetisuri si fantezii ascunse pe care, daca nu si le indeplinesc, sunt tristi si lipsiti de vitalitate. Salonul de masaj erotic in Timisoara, http://masaj-iulia.ro/ , ofera acestor domni posibilitatea de a alege un masaj erotic cu o dominatoare!

Ce face dominatoarea si de ce este atat de importanta pentru a indeplini fanteziile clientilor

Nu orice maseuza poate fi dominatoare! Conteaza foarte mult caracterul acesteia, personalitatea sa, dorinta de a domina un barbat, puterea pe care o are chiar si asupra celor mai puternici barbati care tin in palme viata multor angajati insa care au dorinta de a fi la randul lor dominati si supusi. Salonul de masaj erotic Iulia ofera tuturor domnilor care nu indraznesc sa le spuna acest lucru acasa sotiilor sau prietenelor, sansa de a fi dominati!

Masajul erotic cu o dominatoare nu numai ca este excitant ci este un lucru pe care barbatii si-l amintesc ori de cate ori isi desfasoara relatiile intime. O camera cu o atmosfera relaxanta se poate transforma imediat intr-o camera a pedepsei, in care roleplay-ul si fanteziile ocupa rolul principal.

Acest tip de masaj erotic include bondage, jocuri cu biciul, role play, spanking si multe altele, cu una sau mai multe domnisoare. Masajul dominant este perfect pentru cei care au o idee despre ceea ce inseamna dominarea, practicile sadomasochiste si bondajul, pentru cei care au fetisul latexului, incaltamintei cu toc foarte inalt, obiectelor ce provoaca durere, tensiune si usturime.

Clientii isi vor lasa maseuzele sa ii palmuiasca, sa ii loveasca peste fese si coapse, sa le ofere senzatii unice, sa le provoace in acelasi timp durere si placere. Maseuzele sunt special instruite sa faca in asa fel incat trupul clientilor sa tremure de placere, sa isi doreasca atingerile si chiar palmuirile pe care le ofera. Tehnicile de masaj elibereaza canalele energetice si ajuta clientii sa isi treazeasca simturile, sa isi elibereze energia acumulata in organism, sa se simta pasionali si in armonie cu propria lor persoana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *