Masaj Erotic Timisoara

Ai fost întotdeauna curios să încerci masajul Nuru, dar nu știi exact în ce constă și cu ce se diferențiază de un masaj erotic obișnuit? Această tehnică de stimulare a zonelor erogene are origini japoneze. Pe vremuri, era pusă în aplicare de gheișe bine antrenate în domeniu, pentru a oferi bărbaților din clasa superioară japoneză momente pline de răsfăț după o zi dificilă de muncă și stres. Scopul masajului este de a relaxa perfect toți mușchii și de a stimula libidoul, pentru o senzație plăcută.

Termenul Nuru s-ar traduce în limba noastră ca „alunecos” sau „neted” și se află în strânsă legătură cu faptul că se folosesc alge japoneze cu un efect plăcut de lubrifiere. Astfel, corpul maseuzei aluneca perfect pe corpul clientului. În prezent, se folosesc geluri și uleiuri cu efect afrodisiac concepute chiar din aceste alge. Dacă vrei să simți cum fiecare particulă din corpul tău este atinsă de un sentiment profund de relaxare, experimentând chiar senzații noi, programează-te la o ședință de masaj Nuru și nu vei regreta nicio clipă.

În ce constă masajul Nuru?

Spre deosebire de un masaj erotic standard, cel Nuru implică tot corpul maseuzei. După un duș relaxant și revigorant, te așezi pe pat cu spatele în sus, iar profesionista își unge tot corpul cu gel Nuru pentru a facilita alunecarea. Fiecare mișcare și tehnică pusă în aplicare este bine măsurată și studiată, transformând contactul piele pe piele într-o experiență unică. Pentru că vei fi culcat cu fața în jos, nu vei putea să vezi exact ce face maseuza și cum se unduiește pe corpul tău, având astfel ocazia de a-ți da frâu liber imaginației.

Contactul sânilor fermi cu spatele tău bine lubrifiat te va purta pe un tărâm al plăcerii, simțind fiecare vibrație și fiecare atingere cu emoție și entuziasm. Din fericire, masajul nu se termină aici. Maseuza te va îndruma să te întorci, urmând să stai de data aceasta pe spate și să te bucuri de aceeași experiență de atingeri, mângâieri și masaj, în timp ce îi admiri și corpul senzual. Lumânările parfumate, uleiurile aromatizate și lumina scăzută contribuie semnificativ la atmosfera plină de erotism.

Principalele beneficii ale masajului Nuru

Maseuzele de la salonul de masaj Iulia sunt bine instruite și antrenate pentru a-ți oferi momente de neuitat. Dacă optezi pentru masajul Nuru practicat de expertele noastre, vei experimenta următoarele:

  • creșterea apetitului sexual și îmbunătățirea performanței în pat;
  • combaterea stresului;
  • aprofundarea unei stări profunde de relaxare;
  • detensionarea mușchilor prin intermediul mișcărilor și atingerilor senzuale;
  • îmbunătățirea circulației sângelui;
  • combaterea anxietății și depresiei;
  • îmbunătățirea relației de cuplu cu partenerul sau partenera prin stimularea mai multor zone erogene;
  • ameliorarea oboselii și a durerilor de cap;
  • îmbunătățirea sistemului imunitar.

Dacă ești în căutarea unor senzații profunde în prezența unor maseuze profesioniste, delicate și bine antrenate în tehnica masajului Nuru, ia în considerare salonul de masaj erotic Iulia. Nu te mulțumi cu puțin, vino la noi și bucură-te de experiențe memorabile în prezența unor maseuze profesioniste, care știu exact ce tehnici și metode să aplice pentru ca, la final, să pleci cu zâmbetul pe buze de la salon.