Detalii care fac diferenta intre un masaj erotic practicat de o incepatoare si un masaj erotic profesionist

Detalii care fac diferenta intre un masaj erotic practicat de o incepatoare si un masaj erotic profesionist

Din ce in ce mai multi oameni isi indreapta atentia catre serviciile unui salon de masaj erotic din diferite motive: fie sunt curiosi, fie nu au o viata sexuala foarte activa, fie nu sunt multumiti de ceea ce le ofera partenerul sau partenera de cuplu, fie doresc sa isi rezolve unele probleme de natura sexuala.

Masajul erotic nu este numai o metoda de relaxare si de inlaturare a stresului zilnic, ci si o metoda de imbunatatire a circulatiei, de vindecare a anumitor afectiuni si, in general, o experienta exceptionala. O sedinta de masaj erotic cu jacuzzi in cadrul salonului Masaj-Iulia.ro elimina stresul, aduce o stare generala de bine si imbunatateste chiar si performantele sexuale.

Detaliile care fac diferenta intre masajul erotic de acasa si cel de la salon

Un masaj erotic practicat la salon va fi special pentru simplul fapt ca maseuzele au experienta in domeniu. Masajul erotic practicat acasa va fi special pentru legatura stransa dintre partenerii de cuplu. Intr-un salon de masaj erotic, indiferent de camera in care ar pasi clientii, parfumul trebuie sa fie imbietor, simturile clientilor sa fie dezmierdate, iar mirosurile placute sa relaxeze, sa stimuleze impulsurile sexuale si activitatea cerebrala.

Un alt detaliu important in cazul masajului erotic la salon este lumina. Lumina din camera trebuie sa fie una difuza, pentru a creste nivelul de intimitate. Lumina care invita la relaxare completeaza o sedinta reusita de masaj erotic, clientul se destinde complet, alaturi de muzica romantica si relaxanta care se aude in surdina.

Uleiul de masaj este un detaliu foarte important, acesta catifeleaza mainile maseuzei, le incalzeste, favorizeaza alunecarea mainilor si a altor parti ale corpului pe trupul clientului, facand foarte placuta senzatia resimtita in timpul masajului. Se recomanda un ulei cu tente romantice si efecte afrodiziace. Nu in ultimul rand, experienta maseuzei este un detaliu important. Eficienta masajului depinde foarte mult de experienta maseuzei, de limbajul folosit de aceasta, de lenjeria fina pe care o poarta si de asternuturile impecabile.

Pe langa toate aceste detalii, senzualitatea, vestimentatia maseuzei si curatenia din incapere joaca un rol foarte important si pot provoca sentimente foarte placute in timpul masajului erotic.

Echipa Masaj-Iulia isi asteapta clientii si clientele cu cele mai bune oferte la masaj erotic nud, topless, pentru cupluri, pentru femei, in jacuzzi, cu doua maseuze, in functie de preferintele fiecarei persoane in parte.

Lasă un răspuns