De ce sa mergi periodic la masaj erotic?

De ce sa mergi periodic la masaj erotic?

Masajul erotic este un mod minunat de a te relaxa, de a te deconecta de la realitatea tensionata si obositoare a vietii cotidiene si de a explora placerea, alaturi de o alta persoana. Poti apela la un salon de masaj erotic in Timisoara, un loc in care te vei simti, cu siguranta, foarte bine.

Masaj erotic Timisoara – 7 beneficii ale masajului erotic

Daca alegi sa apelezi la masaj erotic Timisoara, te poti bucura de toate cele 7 beneficii ale acestui tip de masaj:

1) Desteapta simturile si activeaza vindecarea intregului corp;

2) Iti permite sa explorezi placerea in moduri noi si creative;

3) Foloseste contactul vizual, respiratia si atingerea pentru a spori intimitatea;

4) Creeaza o legatura constienta intre datator si receptor;

5) Foloseste respiratia, sunetul si miscarea pentru a trezi energia interna a intregului corp;

6) Ofera un sentiment de unitate persoanelor singure;

7) Este un preludiu minunat al sexului orgasmic.

Alte avantaje pe care masajul erotic ti le ofera

Pentru persoanele care se simt periodic lipste de energie si care au nevoie de o solutie rapida, masajul erotic este solutia optima. Este un tip de masaj diferit de toate celelalte. In general, masajul este facut prin impingere, apasare, mangaiere, ciupire sau utilizand anumite obiecte sau aparate. Tehnicile sunt aproximativ similare si, de foarte multe ori, sunt aproape identice, iar, in ceea ce priveste perceptia asupra masajului erotic, este lesne de inteles faptul ca, uneori, creierul nu va sesiza mari diferente pentru ca asociaza toate tehnicile cu ideea generala de masaj.

In cazul masajului erotic lucrurile sunt diferite cu mult. Acest gen de masaj va relaxa fiecare muschi si fiecare zona dureroasa, stimuland corpul altfel. In plus, pe langa relaxare, genul acesta de masaj creste nivelul de serotonina din creier, ceea ce va spori si nivelul de confort. Fiecare persoana care utilizeaza un astfel de masaj se va bucura, cu siguranta, de cele mai intense senzatii, mai ales in momentul in care masajul este facut intr-un salon profesionist.

Persoanele singure sunt cele care apeleaza cel mai des la masajul erotic, desi el se adreseaza si persoanelor casatorite sau celor care sunt intr-o relatie. In timpul masajului, nu se intampla nimic din ceea ce isi imagineaza cei mai multi oameni si, asa cum spune si numele sau, acesta este doar masaj, chiar daca se numeste erotic. In niciun caz nu ar trebui sa te privezi de beneficiile de mai sus, pentru ca, iti garantam, senzatia este cu totul unica.

This Post Has 2 Comments

  1. C

    Buna ziua, nu stiu de ce merg altii periodic la masaj erotic dar eu stiu de ce merg, mie i-mi place sa ma relaxez si sa am compania unei fete frumoasa care stie sa ma faca sa ma simt bine si sa uit de toate grijile cat timp sunt acolo, si recomant tuturor sa mearga cat mai des daca vor sa aibe o viata linistita si fericita. Va multumesc fetelor !!

Lasă un răspuns