Cu ce este diferit un masaj de relaxare de un masaj erotic?

Cu ce este diferit un masaj de relaxare de un masaj erotic?

Masajul de relaxare este considerat o terapie ce ofera o multime de beneficii atat sanatatii fizice, cat si a celei mentale. Apeleaza in general la aceasta forma de relaxare persoanele stresate, obosite, cu activitate fizica intensa si dureri musculare, persoanele care sufera de tulburari emotionale, anxietate, depresie.

Beneficiile sunt multiple: in primul rand imbunatateste aspectul pielii si reduce stratul adipos prin imbunatatirea circulatiei sangelui, a elasticitatii pielii si a detensionarii muschilor si tesuturilor. Persoanele sedentare sau cu activitate intensa la birou, adora masajul deoarece le imbunatateste postura si le alina durerile musculare datorate pozitiei incorecte si statului indelung la calculator.

Datorita oxigenarii de care beneficiaza tesuturile si a circulatiei sangelui imbunatatite, anxieteatea, depresia si durerile de cap sunt reduse salon de masaj eroticconsiderabil sau inlaturate, somnul devenind mai profund si mai odihnitor dupa o sesiune de masaj.

Masajul erotic se realizeaza de catre persoane special instruite si are in principiu aceleasi beneficii ca si masajul de relaxare, in plus acesta elibereaza tensiunile sexuale, te scapa de inhibitii si blocaje si favorizeaza cresterea increderii in sine pentru persoanele mai timide.

Un masaj erotic realizat de o profesionista, ajuta la tratarea disfunctiilor erectile si a ejacularii precoce, deoarece maseuza tachineaza barbatul fara a-i oferi atat de repede placerea pe care ar avea-o impreuna cu o partenera de cuplu.

In cazul masajului erotic, cea care il realizeaza isi foloseste nu doar mainile, ci si sanii, fesele, starnind placere si deconectand total! Va fi, o experienta pe care merita sa o incerci macar o data! Vei invata sa iti cunosti mai bine corpul si cum reactioneaza, te va ajuta sa te redescoperi si sa inveti cum sa te comporti apoi in dormitor pentru a impresiona, cuceri si starni placere. Suspansul si atingerile limitate incita mult mai mult decat a avea totul dintr-o data asa cum se intampla la intalnirile clasice din dormitor.

Chiar daca la prima vedere pare ca este destinat doar barbatilor si femeile se pot bucura de acelasi tratament si beneficii! Salonul de masaj erotic Iulia s-a gandit sa le ofere si doamnelor placere si deconectare in mod egal! Salonul Iulia se adreseaza barbatilor, femeilor si cuplurilor dornice de senzati noi, explorarea si descoperirea unor pasiuni si placeri nebanuite, oferind profesionalism, seriozitate si discretie!

De ce ai alege sa iti petreci seara la un salon de masaj erotic? Incerci ceva nou si te bucuri de atmosfera intima, parfumata senzual, te distrezi alaturi de cele mai frumoase si pricepute maseuze, ai parte de un dus relaxant, de o baie in jacuzzi si un pahar de sampanie! O idee excelenta de deconectare dupa o saptamana grea!

Lasă un răspuns