Masaj Erotic Timisoara

In general, uleiurile esentiale se folosesc datorita beneficiilor aduse asupra sanatatii, starii de spirit si aspectului fizic. Insa, inca din cele mai vechi timpuri, uleiurile esentiale sunt utilizate si pentru inducerea si amplificarea placerii din timpul unui masaj erotic sau din timpul actului sexual. Nu toate uleiurile esentiale au acest efect, existand tipuri speciale cu efect afrodiziac.

De ce este masajul cu uleiuri afrodiziace o idee buna?

Masajul a fost dintotdeauna una dintre cele mai eficiente modalitati de relaxare a corpului si a mintii. Dintre toate tipurile de masaj, cel erotic se distinge datorita faptului ca elibereaza tensiunea si aduce, in acelasi timp, placere. Iar daca in timpul sesiunii de masaj erotic sunt folosite si uleiurile esentiale potrivite, satisfactia este garantata!

Cercetarile in domeniu au relevat faptul ca anumite tipuri de uleiuri esentiale au proprietati afrodiziace si pot induce o stare de relaxare daca sunt inhalate inainte de momentele de intimitate. Este bine-cunoscut faptul ca unele mirosuri pot ajuta la instalarea relaxarii, la cresterea libidoului si la obtinerea mai usoara a placerii. Astfel, utilizarea uleiurilor esentiale potrivite in timpul unei sedinte de masaj erotic nu poate decat sa amplifice rasfatul.

In general, scaderea libidoului este cauzata de probleme fizice sau emotionale, acestea putand fi remediate prin folosirea uleiurilor esentiale. Atunci cand nivelul stresului atinge cote inalte, uleiul esential potrivit va induce o stare de calm, iar cand problema este lipsa energiei, tot uleiurile esentiale pot ajuta, avand efect stimulant. Dupa aceleasi principii functioneaza si uleiurile esentiale afrodiziace, care amplifica starea de excitatie prin accelerarea fluxului sanguin.

Ce uleiuri afrodiziace pot fi folosite in masajul erotic?

Exista mai multe uleiuri esentiale cu efect afrodiziac, care si-au dovedit eficienta la cote maxime atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. Cateva dintre acestea sunt uleiul de ylang ylang (Cananga odorata), uleiul de trandafiri (Rosa), de sapota alba (Casimiroa edulis) sau uleiul de tongkat ali (Eurycoma longifolia).

Cercetarile demonstreaza ca uleiul esential de ylang ylang induce o stare de euforie. Acesta are si efect de relaxare, oferind o stare de bine si contribuind la cresterea libidoului. Mai mult, uleiul esential de ylang ylang poate spori atractia resimtita fata de partener.

Uleiul de trandafir este afrodiziac, inducand o stare de fericire si incredere in sine, care pot contribui la cresterea senzualitatii. De asemenea, acest ulei creste nivelul libidoului, mai ales in cazul femeilor.

Cercetatorii au descoperit ca uleiul esential de sapota alba creste dorinta sexuala a barbatilor. Mai mult, in Asia si America Centrala, acest ulei esential este adesea folosit pentru efectul sau afrodisiac.

Tot studiile mai arata ca uleiul esential de tonkgat ali creste libidoul si imbunatateste erectiile. Aceasta planta este adesea folosita ca afrodiziac pentru barbati in tari precum Malaezia.

Reteta perfecta pentru un masaj erotic senzual

Alte uleiuri esentiale cu efect afrodiziac, in afara de cele amintite anterior, sunt uleiul esential de scortisoara (Cinnamomum verum sau Cinnamomum cassia), cel de lemn de santal (Santalum album) si cel de portocala salbatica (Citrus sinensis). Combinate, aceste uleiuri esentiale sunt reteta perfecta pentru un masaj erotic ca la carte.

Pentru a obtine amestecul este nevoie de:

  • o lingura de ulei de jojoba sau ulei de cocos;
  • doua picaturi de ulei esential din lemn de santal;
  • doua picaturi de ulei esential din portocala salbatica;
  • o picatura de ulei esential de scortisoara.

La salonul de masaj erotic Iulia, folosim si uleiuri esentiale astfel incat experienta sa fie una memorabila.