Cat de importante sunt atingerile pentru intregul organism!

Cat de importante sunt atingerile pentru intregul organism!

La modul general, sa mangai pe cineva presupune sa-i transmiti un mesaj de tandrete sau de atentie. Beneficiile terapeutice ale atingerii sunt cunoscute la scara larga. In plus, neurostiinta vine astazi cu o lumina noua asupra gesturilor de tandrete manifestate prin atingeri.

„Daca blandetea ar fi un gest, ar fi o mangaiere”, a scris psihanalistul Anne Dufourmantelle in cartea Puterea blandetii. Si, bineinteles, acesta este adevarul. Simtim chiar si intuitiv beneficiile mainilor tandre si grijulii pe pielea noastra. O simpla atingere poate sa calmeze agitatia, sa slabeasca tensiunile si poate sa lumineze o fata trista.

Pielea este organul vizibil privilegiat al atingerii

Pielea este organul care contine cel mai mare numar de receptori sensibili. Acesti receptori identifica ceea ce ne atinge, apoi transmit creierului informatiile pe care le primesc. In fond, pielea este un organ senzorial la fel de sensibil si eficient ca ochiul.

Asadar, atunci cand pielea este mangaiata, mesajele foarte complete transmise de receptori se refera la intensitate, sens, profunzime. Cand ne ating maini dibace, asa cum sunt cele ale maseuzelor de la Masaj Iulia, receptorii de la nivelul pielii sunt stimulati in asa fel incat ne reincarca bateriile.

Cum pot fi descrise atingerile perfecte?

Atingerile fine provoaca secretia de neurotransmitatori si hormoni legati de starea de placere, in creier: endomorfinele care calmeaza, inmoaie si induc o stare euforica; oxitocina, cunoscuta sub numele de „hormonul atasamentului”, care ne leaga de ceilalti; si dopamina, care furnizeaza energie si confera o stare de spirit buna.

Pe baza unor descoperiri, oamenii de stiinta au stabilit conditiile ideale pentru o mangaiere care creste placerea: sa fie efectuata pe o zona usor paroasa, presiunea mainii trebuie sa fie moderata, viteza mangaierii sa nu fie nici prea mare, nici prea lenta, iar palma nu trebuie sa fie mai rece sau mai calda decat pielea umana.

Ce avantaje iti ofera mangaierile din timpul masajului erotic?

Iulia este un salon de masaj din Timisoara in care clientii pot sa experimenteze intr-un mod foarte placut, magia atingerilor care induc relaxarea suprema si o stare de bine extraordinara. Masajul erotic pe care il asiguram in cadrul salonului nostru, indiferent ca este topless, nud, cu jacuzzi si sampanie, realizat de doua fete, masaj pentru cupluri, dominant sau la hotel, intruneste conditiile pentru a fi considerat memorabil.

Combinand moliciunea si senzualitatea extrema, masajul pe care il realizeaza maseuzele este, fara indoiala, cea mai buna cale de a ajunge la paroxismul relaxarii. Acest tip de masaj este recomandat cu tarie si celor care cauta o activitate care sa permita evadarea departe de stresul cotidian. Daca locuiti in Timisoara sau vizitati orasul, fara a fi nevoie sa parcurgeti o distanta mare, veti fi primit intr-un univers exotic propice reincarcarii bateriilor.

Prin urmare, intr-un cadru de vis si sub rasfatul unor maini dibace, haideti sa cunoasteti beatitudinea unor atingeri pe care nu le veti uita niciodata!