Cat de important este masajul cranian pentru libidoul partenerului tau

Cat de important este masajul cranian pentru libidoul partenerului tau

O solutie minunata pe care o poti aplica pentru a te bucura mereu de imbratisarile si saruturile partenerului este masajul capilar. Nu zambi ca si cand ti-ar fi greu sa crezi, masajul scalpului, delicat si senzual, relaxeaza atmosfera si o poate incalzi rapid.

Invita-ti partenerul la un masaj erotic in cadrul salonului nostru si vei putea sa vezi cum maseuzele noastre profesioniste fac si masajul scalpului. Pe langa faptul ca vei sti cum sa-i oferi singura clipe de relaxare sublima, partenerului tau, si tu te vei simti minunat sub presiunea blanda a unor maini care stiu sa asigure o stare uluitoare.

De ce masajul capului are un astfel de efect?

Conform curentului ayurvedic indian, omul primeste prana, care este curentul vital, energia organismului, prin varful craniului sau. Aceasta „cutie” care ne inconjoara creierul este traversata de un intreg set de zone sensibile, nervoase si chiar electrice. Cu un gest aplicat si senzual, vei avea puterea de a-ti relaxa partenerul. Ofera-i acest preludiu perfect pentru a elimina presiunea din ziua de munca si pentru a-l introduce in starea pe care o ai si tu – pasiune, dorinta.

Cum se face un masaj al capului?

Mai intai, localizeaza punctul de presopunctura la baza gatului, de unde incepe coloana vertebrala. Tine degetele usor apasate si fa cercuri mici, cu delicatete. In acest loc precis, atingerile tale fine si blande au darul de a reduce nivelul de stres.

Continua sa faci miscari circulare cu varful degetelor pentru a ajunge la partea din spate a urechilor, apoi la tample. In salonul nostru vei putea observa si alte miscari minunate care asigura placere la superlativ. Te sfatuim ca atunci cand ii oferi partenerului acest tip de masaj, sa ii arunci si cateva sarutari languroase dupa urechi si sa ii soptesti cuvinte dulci. Vor avea un efect care te va surprinde placut.

In timpul masajului, poti sa folosesti uleiuri esentiale. Cele bogate in linalool sunt prietene cu libidoul, stimuleaza energia vitala si reechilibreaza sistemul nervos. Continutul de limonen contribuie, de asemenea, la secretia de serotonina, un neurotransmitator si un hormon al starii de bine – al fericirii.

Prin urmare, masajul capului, aceasta parte atat de importanta a corpului uman, ii poate creste partenerului cota de emotii! Ai grija, nu prelungi foarte mult placerea craniana a partenerului. Partenerul de viata va fi usor purtat de magia degetelor tale pe cap, stare care il poate duce pana la punctul de a adormi si sigur, nu asta iti doresti!

Veniti impreuna la salon Iulia pentru a experimenta senzatii unice, dominate de placere intensa.