Care sunt diferitele tipuri de masaje erotice cu care vă răsfăţam

Care sunt diferitele tipuri de masaje erotice cu care vă răsfăţam

Mulţi dintre voi ştiţi că oferim masaj senzual în Timişoara într-o atmosferă relaxantă, motiv pentru care prin acest articol ne adresăm celor care nu au ajuns încă în salonul nostru şi ne dorim să ştie ce pot pierde în cazul în care nu vor face acest lucru. Profesionistele noastre pot să ofere o mare varietate de tehnici de masaj și știu cum să vă satisfacă discret libidoul. Dacă sunteți curioși și doriți să explorați serviciile noastre erotice, continuați să citiți acest articol pentru a vedea ce puteţi să experimentaţi în salonul de masaj erotic Iulia.

Tipuri de masaje senzuale pe care le oferim la salon Iulia

Masaj de cuplu

Dacă sunteţi într-o relație cu cineva de mult timp, știți că atmosfera în cuplu poate deveni uneori monotonă. O modalitate excelentă de a reaprinde flacăra este de a vizita salonul nostru din Timişoara, pentru o sesiune de masaj erotic de cuplu. Poate fi o experiență plăcută și voyeuristică să-ți vezi partenerul în extaz în timp ce ești răsfăţat simultan.

Mai mult, astfel vă veți bucura de ceva nou in relație, vă veți distra, va spori gradul de încredere, fiind în același timp o modalitate de a alunga plictiseala și monotonia în cuplu.

Masaj cu spumă în jacuzzi

Masajul cu spumă nu are nevoie de nicio introducere, deoarece numele său indică clar ce presupune. În timpul unui astfel de masaj, maseuza te îmbracă cu spumă și folosește uleiuri în timp ce te masează. Din multe privințe, acesta este masajul suprem, destinat să trezească simțurile.

Duo sau masaj cu patru mâini, în jacuzzi, cu șampanie

Există cu adevărat ceva mai bun decât un masaj erotic efectuat de o maseuză superbă? Da, un masaj erotic efectuat de DOUĂ maseuze magnifice! Masajul duo, cunoscut și sub numele de masajul cu patru mâini, constă în a fi masat de două maseuze care sunt pe deplin dedicate să satisfacă toate nevoile.

Este un tip de masaj care oferă relaxare supremă și extaz la cote maxime, de care poți să beneficiezi în jacuzzi, alături de două maseuze și cu un pahar de șampanie aproape. O experiență unică de care vei fi foarte încântat.

Masaj pentru doamne si domnisoare

Deși mulţi cred că masajele erotice tind să se facă numai bărbaților, există un set complet de tehnici pentru femei. Maseuza îți va mângâia ușor spatele și șoldurile. Astfel, energia se va concentra în această regiune a corpului pentru a provoca o expulzare senzațională de energie. Multe femei preferă acest masaj și spun că se simt ușurate după ce au trebuit să treacă printr-o săptămână agitată de muncă.

Stările orgasmice pe care le poți obține în cadrul ședințelor de masaj sunt sublime, motiv pentru care este important să le experimentezi, pentru a fi conștientă de comoara pe care o deții: energia sexuala, altfel spus, energia vieții. De asemenea, printr-un astfel de masaj, maseuza își propune să găsească punctele de presiune din corpul tău și să-ți folosească degetele pentru a ușura tensiunea pe care o simți.