Masaj Erotic Timisoara

În Timișoara există un loc în care relaxarea și plăcerea sunt la cote maxime. În ani de activitate, am reușit ca prin salonul de masaj erotic Iulia din Timișoara să oferim momente unice pentru bărbați, femei și cupluri într-o atmosferă de vis. Pentru a scăpa de stresul de peste zi, de momentele neplăcute care îl apasă pe orice om acasă sau la serviciu, câteva clipe în compania maseuzelor de la Iulia vor fi o adevărată desfătare.

Serviciile puse la dispoziție în salonul nostru sunt unele profesioniste și se asigură într-o locație de lux, dar și în condiții de curățenie și igienă la înalte standarde, totul pentru starea de bine și pentru confortul absolut al clienților. În crearea unei atmosfere desprinse din cele mai senzuale fantezii, au fost create șase camere decorate modern și elegant, pentru ca plăcerile și senzațiile să fie amplificate la maximum.

Salonul nostru este un loc în care fanteziile prind viață

La salonul de masaj Erotic Iulia este loc pentru toate fanteziile, fără limite și fără interdicții. Contând pe discreția și profesionalismul angajaților, toate dorințele clienților vor prinde viață. Serviciile oferite pentru plăcerea lor sunt următoarele: masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic cu două fete (show erotic) sau masaj erotic cu jacuzzi și sampanie.

Înainte de a fi desfătat senzual de mâini pricepute, orice client este ajutat să se relaxeze complet, să uite de toate problemele și de toate nemulțumirile din viața sa, cu ajutorul masajului de relaxare, timp în care se va obișnui cu atingerile maseuzei.

La solicitarea clienților, masajul poate fi executat de una sau două maseuze în același timp

La patru mâini, plăcerea va fi mai intensă, iar amintirile vor rămâne unele de neuitat. Având experiență în domeniu și cunoscând în amănunt tot ceea ce ține de plăcerea clienților, angajatele noastre acordă maximă atenție corpului și-l tratează așa cum merită, provocându-i plăcere atât cu degetele, dar și cu sânii, abdomenul sau fesele, momentul culminant al experienței fiind o adevărată explozie de încântare și de satisfacție.

Garantat, o oră de masaj se va transforma în cea mai interesantă experiență, la care clientul se va gândi mereu cu plăcere, indiferent de situația sau de locația în care se află.

Maseuzele noastre poartă clienții în universul pe care și-l doresc

Și pentru că nu e loc pentru secrete erotice la acest salon, maseuzele pot juca orice rol și vor face tot posibilul să-i aducă pe clienți pe culmile extazului, prin atingeri pasionale, mângâieri senzuale sau îndrăznețe și o comunicare deschisă. La salonul de masaj erotic Iulia specialiștii au creat o lume erotică, aparent interzisă, senzuală, plină de mister și de frumusețe, care de abia așteaptă să fie descoperită din plin.

Prețuri accesibile pentru servicii remarcabile

În prețul masajului sunt incluse băuturi alcoolice și non-alcoolice, dar și cearșafuri și papuci de unică folosință. Clienții au posibilitatea de a evalua serviciile locației. Astfel, printr-un sistem special creat, se poate selecta numele maseuzei și se va exprima gradul de mulțumire la adresa ei înainte de a ieși din salon.

Salonul de Masaj Erotic Iulia este situat în Timișoara și a fost înființat în anul 2012. Pentru programări, cei interesați pot accesa site-ul Masaj-Iulia.ro sau pot suna la numărul de telefon 0735.322.148.