Masaj Erotic Timisoara

Valentine’s Day se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care ar trebui să te gândeşti la cadoul pe care il vei face iubitei tale. Noi îţi sugerăm ca în acest an să o surprinzi cu un cadou care să transmită senzualitate. Altfel spus, îţi oferim câteva idei de cadouri numai bune de utilizat în timpul în care urmărești să îi inciți simțurile.

Produse seducătoare şi luxuriante pentru baie

Nu există nimic mai romantic decât să faci o baie lungă, relaxantă şi foarte plăcută împreună cu iubita ta. Dar pentru ca aceasta să fie cu adevărat romantică, ai nevoie de produsele potrivite. De fapt, pentru Ziua Îndrăgostiților poţi să alegi câteva produse care să facă din momentul în care faceţi baie împreună o experienţă de neuitat.

Ai în vedere bilele efervescente pentru baie care pot să asigure sentimentul de relaxare supremă, lumânări cu mirosuri afrodisiace pe care să le pui peste tot în camera de baie, spumantele cu mirosuri care incită simţurile şi, nu uita, petalele de trandafiri.

Lenjeria sexi

După o baie care oricum vă stârneşte pe amândoi, potrivit ar fi să îţi surprinzi iubita cu o lenjerie sexi spectaculoasă. Lasă-i acest cadou pe pat, în dormitor. Şi, atunci când ajungeţi acolo, o poţi provoca să o îmbrace. Poţi să alegi o lenjerie roşie, care lasa multă piele la vedere.

Jucării sexuale care să vă incite simţurile amândurora

Bilele vaginale, un vibrator de foarte bună calitate, cătuşe. Practic, nu trebuie să ai limite când alegi un astfel de cadou care stârneşte plăcere. La modul general, jucăriile sexuale pot fi folosite pentru a se explora propriul corp și pentru a crește plăcerea sexuală.

Un ulei afrodisiac de masaj

Nu lasa să treacă Ziua Îndrăgostiţilor fără a-i oferi iubitei tale un masaj erotic. Unele uleiuri esențiale pot avea efecte pozitive semnificative asupra libidoului feminin afectat de surmenaj, oboseală, modificări hormonale. Uleiurile esenţiale afrodisiace acţionează în general asupra cauzelor care conduc la scăderea libidoului (oboseală generală, infecţiile urogenitale sau simpla lipsă de entuziasm). Se aplică prin masaj, adesea în regiunea lombară sau în jurul zonelor genitale. Doar mirosite pot să creeze o atmosferă de stimulare sexuală.

Principalele uleiuri esențiale afrodisiace combină adesea acțiunea revitalizantă și efectul antiseptic, pentru a trata atât globalul, cât și particularul. Îţi recomadăm să te opreşti la unul dintre următoarele: ienupăr, Ylang-Ylang, ghimbir, trandafir sau extras din flori de portocal amar.

Uleiul esențial de damiană, un puternic tonic nervos și afrodisiac, poate ajuta femeile să-și recapete energia și interesul sexual și să atingă punctul culminant mai repede. Uleiurile esențiale Ylang-Ylang, ghimbir, trandafir sau cel extras din flori de portocal amar au efect calmant și combat atacurile de anxietate, redând încrederea în sine. În masaj, vor ajuta la crearea unei atmosfere calde și vor alunga gândurile negative care dăunează libidoului.

Pe de altă parte, uleiul esențial de coriandru, folosit cândva ca unul dintre ingredientele poțiunilor de dragoste, este perfect și pentru frigiditatea feminină.