-
-
-
-

0735 322 148 / salonmasajiulia@gmail.com


Masaj erotic – Preturi

*NOU

Pentru doamne, domnisoare sau cupluri interesate de a-si explora propria sexualitate, oferim posibilitatea unui masaj erotic cu un maseur (barbat).
Este necesara o programare in prealabil.
 

Masaj Erotic pentru Doamne sau Domnisoare

200 RON / 60 min

Invitam femeile să îndrăznească să viziteze mai des salonul de masaj erotic Iulia, unde își pot descoperi senzualitatea prin senzații, atingeri, interacțiuni energetice selective. Este foarte important pentru o femeie să obțină stări orgasmice pentru a fi fericită.Valoarea unei femei nu este dată doar de frumusețea exterioară ci și de felul cum gandește, vorbește, simte, emană. Pentru ca o femeie să obțină această frumusețe interioară, ea are nevoie să devină conștientă de comoara care zace în interiorul ei: energia sexuală, energia vieții.

 

Masaj Erotic Topless

Simte pasiunea la maxim printr-un masaj erotic oferit intr-o atmosfera intima, pasionala si plina de senzualitate, Masajul erotic topless este un excelent stimulent sexual care iti intensifica libidoul, sporeste lascivitatea, trairile erotice si amorul fizic. Vei fii rasfatat cu arome fine si afrodisiace, foarte placute si incitante,, iar trupul tau se va relaxa datorita unui masaj erotic realizat de mainile tandre al uneia dintre fetele noastre.

Masaj Erotic Nud

Simte placerea si extazul masajului erotic nud. Vei trece prin toate senzatiile pe care le visezi : preludiu romantic si atingeri erotice pe tot trupul. Vei trai o senzatie de libertate si relazare deplina ce te vor ajuta sa te deconectezi. Maseuzele noastre vor avea grija sa fii rasfatat si sa te deconectezi total. Arome fine iti vor invada simturile si te vor aduce pe culmile extazului.

Masaj Erotic cu 2 Fete ( show erotic)

Provocarea fiorilor de placere asupra intregului corp este principala caracteristica a masajului erotic. Imagineaza-ti cum e sa ai parte de toata atentia a doua dintre fetele noastre simultan. Dublu placere ! Vei fii purtat pe valuri de placere, extaz si relaxare.

Masaj Erotic cu jacuzzi si sampanie

In timpul petrecut la Jacuzzi, veti avea parte de momente de relaxare totala si o noua placere a simturilor, pe care, daca nu ne-ati mai vizitat pana acum, cu siguranta nu ati mai simtit-o.

 

Masaj Erotic dominant (cu jucarii) 350 RON / 60 min

Masaj Erotic pentru cupluri  (2 fete)  350 Ron / 60 min

Masaj Erotic cu 2 fete + jacuzzi + sampanie 500 Ron / 80 min

 

Contactati-ne